ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Издънки за Манчестър Сити и Челси във Висшата лига (ВИДЕО)

0
Манчестър Сити
БТА

Английските грандове Манчестър Сити и Челси изгубиха ценни точки в надпреварата във Висшата лига. „Гражданите“ не успяха да победят Нотингам Форест като гост, докато лондончани отстъпиха на Саутхямптън като домакин.

Сити и Нотингам завършиха при резултат 1:1, като Бернардо Силва даде аванс на гостите в края на първото полувреме. В края на мача обаче Крис Ууд наказа Сити и ги отдалечи от лидера Арсенал, който е с две точки пред „небесносините“ и с мач повече.

Челси пък записа четвърти пореден шампионатен двубой без победа, след като загуби от Саутхямптън с 0:1 на „Стамфорд Бридж“ и остава на незавидното 10-о място в класирането.

Джеймс Уорд Праус отбеляза единствения гол в мача, като по този начин „светците“ прекъснаха серията си от три поредни загуби и се доближиха до излизане от зоната на изпадащите.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.