ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Изборите саботират плановете на ЦСКА за стадиона

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Парламентарните избори у нас, които ще се проведат в неделя, са саботирали плановете на ЦСКА до края на март да бъде представен идейният проект за реконструкция на стадион „Българска армия“. Неговото подготвяне е на финалната права, като той трябва да бъде входиран за одобрение в Министерството на младежта и спорта, което е съдружник в общото дружество „Българска армия имоти“, и чак след това да бъде показан на обществеността.

Възможното входиране обаче не е възможно да се случи нито през тази, нито през следващата седмица, тъй като на преден план в държавните ведомства в момента са предстоящите избори, пише „Тема Спорт“.

Така следващата цел на ЦСКА е проектът за стадиона да бъде представен на феновете на тима, воден от Саша Илич, през втората половина на април, в навечерието на 75-годишния юбилей на клуба. Това загатнаха в сряда и от фондацията „За София“, откъдето обявиха, че са се запознали с казуса за новия дом на 31-кратните шампиони.

Капацитетът на новото съоръжение ще е за 18 хиляди души, като първата копка ще бъде направена в началото на лятото. Цялостният ремонт ще отнеме около две години.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.