ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Иво Ивков: Ще имаме тежки периоди около лицензирането

0
Ивайло Ивков
Снимка: lap.bg

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков призна, че още тежки дни чакат „сините“ през настоящия сезон. Той застана пред медиите преди заминаването на отбора за Дубай, където ще се проведе подготвителен лагер.

„Положението в Левски е хем много различно, хем не чак толкова от миналата година. Отново ще имаме тежки периоди около лицензирането, ако не успеем още през януари да постигнем договорености. От друга страна изпратихме доста луда година, която имаше всичко. Спортно-технически няма от какво да се оплакваме, но не успяхме да надградим с играчи на всички позиции. Треньорът успя да извлече необходимото“, започна Ивков.

„Направихме всичко възможно да осигурим този лагер. Тези суми нямаше да бъдат усвоени, ако не ги бях уредил целево само за зимната подготовка. Видяхме колко важна е тя миналата зима и как се отплати през пролетта. Осигурили сме най-добрите условия“, продължи директорът на Левски.

„Справихме се с всички стари задължения, които бяха належащи и се надявам да се уредят окончателно нещата с държавата. Изплатихме близо 4 милиона и успяхме да наваксаме със заплатите на играчите. Няма неизплатена заплата в отбора и те мислят само за футбол“, каза още Ивков.

„Има оферти за играчи от отбора, но не ни задоволяват“, завърши той. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.