Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Иво Ивков: На финалната права сме с преговорите

0
Ивайло Ивков
Снимка: lap.bg

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков обнадежди феновете на „сините“ от Дубай.

Един от шефовете в клуба обяви, че сделката за придобиване на акциите от големия международен холдинг е на финалната права. Става въпрос за „Юнайтед Груп“, чието име се тиражира вече месеци. 

„Безспорно положението е далеч по-добро, в сравнение с преди една година. Разчистихме задължения към футболисти и бивши треньори. Имаме една добра перспектива в близкото бъдеще“, започна Ивков. 

„Има интерес от много голям международен холдинг и доколкото аз имам информация този интерес все още е налице и сме на финалната права. Докато не се случи обаче не може да сме спокойни. Пътят назад е кратък“, подчерта той. 

Станимир Стоилов

Ивков похвали работата на Станимир Стоилов, който по негови думи е привлякъл сериозен интерес към футболистите от чужди отбори. 

„Другото положително е, че в следствие на работата на Мъри и щаба му, имаме много оферти за наши играчи. Преди година имаше нулев интерес. Сега Левски не е толкова притиснат, че да продава на неудовлетворителни цени“.

„За политиката с БФС може да адресирате въпроси към Наско Сираков. Не ме интересува кой е президента. За момента се занимавам с доста по-важни за клуба неща. Феновете може да бъдат оптимисти за бъдещето на клуба“, добави той. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.