Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ивков: Приемам думите на Сираков като червен картон, имаме различия

0
Иво Ивков
LAP.bg

Изпълнителният директор на Левски – Иво Ивков, говори след организираната от НКП на „синия“ клуб среща.

Адвокатът заяви, че разбира думите на Наско Сираков като червен картон. Легендарният голмайстор на „сините“ заяви преди дни при една от срещите си с фенове, че който има несъгласия с него, си тръгва.

Ивков сподели още, че има сериозни различия със Сираков, но предстои да се види дали може да се изгладят. Вероятно, това ще се разбере след Общото събрание на акционерите в Левски на 6 април.

„Не знам кое е важно, кое е маловажно. Каквото ни питаха, на това отговорихме, както винаги сме правили, гледайки се очи в очи и чисто лице и без никакви притеснения. Сигурно е имало разногласия с феновете, но аз не усетих някой да е останал неудовлетворен от мой отговор“, започна Ивков.

„Не това, че Сираков не е бил на срещата означава, че Левски е зпаочнал да корозира. Дано да има път за обединение. Интерпретирам като „червен картон“ думите на Сираков, че който не може да работи с него, си тръгва. Продължавам да имам сериозни различия с Наско Сираков за много съществени неща. Не казвам, че не мога да работя с него. Предстои да видим дали могат да бъдат изгладени“, заяви Иво Ивков.
Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.