ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ивет Горанова призна: Имам проблеми с мотивацията

0
Ивет Горанова
LAP.bg

Най-добрата ни каратистка Ивет Горанова призна, че изпитва проблеми с мотивацията след изваждането на каратето от олимпийските игри. Каратето бе специално въведено за Игрите в Токио, където Ивет стана олимпийска шампионка. На следващите две олимпиади обаче каратето няма да бъде част от олимпийското семейство.

„Шансове няма, вече обявиха спортовете, което е демотивиращо. Аз още от януари имам проблеми с демотивацията заради това, че не сме в олимпийското семейство“, каза Ивет Горанова след сребърния си медал от Световното в Будапеща.

Опитвам се по всякакъв начин да си намеря някаква причина, която наистина да ме мотивира и държи. Когато съм го правила професионално, сега не мога да го правя непрофесионално. Не знам каква ще е мотивацията занапред“.

Тя все пак ще опита да открие мотивация в спечелването на първата световна титла за България в каратето. „Малко не ми достигна на финала да сбъдна една от мечтите си, но ще го погледна положително, че все още нямам световна титла и това ще ми е мотивация да продължа напред и да стигна и до този връх“, каза тя.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.