ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ивайло Петев: Оставката е въпрос на морал, не съм доволен

0
Ивайло Петев
Снимка: LAP.bg

Старши треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев, заяви след разгрома с 4:0 над Пирин, че не може да бъде доволен, но второто полувреме за тима му е било добро. Ловешкият специалист бе критичен към играчите си и тяхното представяне в първите 45 минути от сблъсъка с „орлетата“, но обяви победата за задължителна.

Петев изрази негодувание от изпуснатите положения. Той заяви, че определени хора не са били в групата изцяло по негово решение, а целият тим не е бил ментално подготвен заради погрома в Дания от Нордселанд с 1:7.

„Въпрос на морал е оставката. Повече нищо не мога да кажа. Аз съм професионалист и си върша професионално работата. Ще запазя за себе си дали съм говорил с ръководството. Най-важното е сега психически да се възстановим“, завърши Ивайло Петев.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.