Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ивайло Петев: Не успяхме да покажем характер

0
Ивайло Петев
LAP.bg

Старши треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев, говори след загубата на неговия тим от Астана. Първенецът на България загуби първия мач от сблъсъка в третия предварителен кръг на Лига Европа с 2:1, въпреки че поведе в резултата.

„Получи се двуостър мач, успяхме да отбележим първия гол. Справихме се с дълги топка с пресата на Астана, който се възползва от това, че правихме прекалено много лесни и детински грешки. Изкуственият терен също допринесе за непредизвиканите грешки, но това не е оправдание. Имаше и една ситуация, в която можеше да ни дадат дузпа. Допуснахме два наивни гола. Трябва да се приспособим и на реванша да покажемдруго лице и да отстраним Астана“, заяви наставникът на „зелените“.

„Всеки играч има определена задача и трябва да поеме отговорност за случващото се на терена. До голяма степен ни се получи схемата на игра. Искахме да застанем огледално на Астана, но не показахме характер. В дефанзивен план не бяхме достатъчно солидни. Два мача са, основното за мен е да се надиграваме и да имаме човек във всяка зона“, коментира Ивайло Петев.

„Трябва да подобрим много неща и в защита, и в атака. Трябва да владеем топката повече и да вдигнем коефициента на точни подавания. В противен случай, ще продължим да допускаме непредизвикани грешки“, завърши старши треньорът на Лудогорец.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.