50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Иван Василев: Водим разговори със Стойчо Стоев, той е легенда

0
Иван Василев
LAP.bg

Иван Василев – собственикът на Локомотив София, съобщи с кого преговаря за заместник на вече представения като треньор на Ботев Пловдив Станислав Генчев. Както е известно, благодетелят на „железничарите“ заяви намерения да остави любимия си клуб, но сега се е заел да търси нов наставник на тима и се е спрял на клубната легенда Стойчо Стоев.

„Водим разговори със Стойчо Стоев. Знаете, че той е легенда на Локомотив София и няма нужда от представяне. Вчера се видяхме, предстои ни нова среща, за да си стиснем окончателно ръцете. Когато това се случи, Стоев ще подпише договора си и ще бъде свикана пресконференция, на която ще говори пред медиите“, заяви Василев пред Блиц.

Василев сподели още, че Александър Любенов и Ивайло Найденов са подписали нови контракти с клуа. Текат последни преговори и с друг титуляр – Мики Орачев. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.