ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Иван Турицов: Очакваме победа над Левски, имаме супер защита

0
Иван Турицов
Снимка: LAP.bg

Иван Турицов е категоричен, че ЦСКА е надиграл тотално и е заслужил да победи Локомотив Пловдив на „Лаута“. Националът на България сподели мнението си за мача, който 31-кратният шампион спечели с 2:0.

„Дойдохме за победа. Знаехме силните и слабите страни на Локомотив. Мисля, че се справихме добре и заслужихме трите точки. През първото полувреме имахме много чисти положения. Ако бяхме вкарали повече голове щеше да е още по-лесно. 2:0 е коварен резултат, но през втората част държахме високо линията на защитата и успяхме да спечелим срещата“, сподели Турицов.

„Всеки играе за другия, влизаме здраво в единоборствата и не е случайно, че имаме най-добрата защита. Трябваха ни няколко успеха за да тръгне отбора. С Левски очаквам само победа. Надявам се на хубав мач с добър завършек за нас. В ЦСКА се чувствам добре. И днес секторът за гости беше пълен. Аз съм последния човек, който ще тръгне срещу тях и всичко вече е в миналото“, допълни плевенчанинът.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.