ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Иван Йорданов повежда Лудогорец към победата

0
Иван Йорданов
Снимка: lap.bg

Отборът на Лудогорец не може да си позволи грешка при гостуването на Локомотив тази вечер от 20.30 часа в София. Макар че имат два мача по-малко, шампионите изостават на цели 15 точки от лидера Локомотив София, нещо което не им се беше случвало по време на 12-годишната хегемония по нашите терени, и се намират в деликатна ситуация.

Лудогорец обаче е задължен да покаже, че има сили и възможности да се справи и без двете си звезди в атака Кирил Десподов и Игор Тиаго, които бяха продадени през летния трансферен прозорец. Важно е да се отбележи, че подопечните на Ивайло Петев имат качества, огромен потенциал и дълбочина на състава, така че единствено от тяхното представяне ще зависи дали ще продължат да са добре познатия доминиращ тим.

Един от тези, които могат да помогнат на разградските орли да компенсират изгубеното до този момент в първенството и да ги поведе нагоре, е Иван Йорданов. Безспорно това е футболно надарен и можещ играч, който умее да прави играта и да проектира най-футболните атаки на своите.

Досега по една или друга причина той оставаше в сянка, въпреки че е национал и въпреки че получава редовно игрови минути този сезон в клуба. Дано обаче фамозният гол, с който разпечата вратата на Спартак Търнава и даде началото на европейския успех на тима му, да е вдъхнал още увереност в силите и самочувствие на полузащитника.

Защото той изглежда призван да бъде така желаната основна фигура в средата на терена, която само с едно отиграване или дори с попадение, както стана срещу словаците, да прави разликата на терена.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.