ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ивайлов: Ботев Враца ще трупа още точки

0
Чавдар Ивайлов
Снимка: lap.bg

Отборът на Ботев Враца е преобразен напролет под ръководството на Даниел Моралес, а един от играчите, които са с основна заслуга за неговия възход, е Чавдар Ивайлов. Атакуващият полузащитник впечатлява със скоростната си техника и участва в почти всички опасни атаки на своите, а срещу третия ЦСКА 1948 донесе трите точки на врачани с хубав гол.

„Доброто ни представяне напролет за мен не е изненада, а закономерност, тъй като проведохме пълноценна зимна подготовка, а новите попълнения повишиха отборната ни класа. Всичко обаче го постигаме с много работа, със сплотен колектив и с тактическата грамотност на всички играчи, тъй като всеки от нас знае какво трябва да прави на терена“, заяви за Nostrabet Ивайлов.

„Тепърва обаче ще се усеща силата на Ботев Враца, защото предвид потенциала ни, можем да играем далеч по-добре. Вярно е, че изпуснахме да спечелим срещу Пирин, но ще се реабилитираме пред нашите фенове. Смятам, че Ботев ще се бори докрай за класиране във втората четворка, въпреки че изоставаме на 4 точки от Ботев Пловдив, а остават само шест мача до края на редовния сезон. Нашата цел е да трупаме точки и вярвам, че ще го постигаме, за да може, ако не се класираме по-нагоре, поне да доиграем след това спокойно първенството в плейофите“, добави Ивайлов.

„Чувствам се прекрасно в Ботев Враца и за мен е привилегия да се раздавам за прекрасната ни публика и да я радвам. Чувстваме и подкрепата както на ръководството, което прави всичко възможно да сме щастливи, така и на цялата общественост във Враца. След като всички сме едно цяло, е логично Ботев да продължи да се развива в правилната посока и да е отбор, с който всички се съобразяват в елита“, завърши Чавдар Ивайлов.



Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.