Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ивайло Петев взе решение за Тодор Неделев

0
Тодор Неделев
Снимка: lap.bg

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев няма да рискува с включването на Тодор Неделев в стартовия състава за неделното гостуване на ЦСКА, колкото и важно да е то. Халфът тренира с топка, след като болките му отшумяха, но Петев не бърза да го използва. Все пак има вероятност Тошко да попадне в групата за двубоя и да се появи в игра само в краен случай след почивката.

Като цяло обаче Петев държал да разполага със здрав и пълноценен Неделев, тъй като тогава той е най-силен. Наставникът бил убеден, че след една добра лятна подготовка, Тошко отново ще бъде играча, който всички познават през следващото първенство.

Със сигурност обаче, ако Тодор не получи игрови минути на „Армията“, ще се завърне на терена срещу Берое на 3 май или при гостуването на родния му Ботев Пловдив в неговия реновиран дом „Христо Ботев“ на 7 май.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.