ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ивайло Петев прекроява защитата на Лудогорец за ключовия мач с ЦСКА

0
Ивайло Петев
LAP.bg

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев ще направи сериозни рокади в защитата на „зелените“ за ключовия сблъсък с ЦСКА. Срещата е в неделя, 30 април, на стадион „Българска армия“.

На „Тича“ за Sesame Купа на България Петев се довери на Георги Терзиев и Игор Пластун. Украинецът дори отбеляза победното попадение за 2:1, но ще остане на резервната скамейка в Борисовата градина.

Сред титулярите ще се завърнат Франко Русо и Оливие Вердон. Новото попълнение Русо бе наказан за срещата с варненци, след като натрупа 5 жълти картона в първите си 8 мача с екипа на Лудогорец.

Вердон пък също виси с официални предупреждения и затова бе съхранен в първия полуфинал срещу Черно море. Двамата ще стартират от първата минута срещу ЦСКА, а бекове ще са Пипа вляво (който номинално е десен краен защитник) и Аслак фон Витри одясно.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.