Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ивайло Петев напипа състава

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Треньорът на Лудогорец има ясен план за двубоя срещу Олимпия Любляна от втория квалификационен кръг на Шампионска лига в Разград тази вечер. Ивайло Петев е убеден, че ако неговите играчи изпълнят поставените задачи и сведат непредизвиканите грешки до минимум, могат да изпълнят целта си в срещата. А тя е само една – победа с какъвто и да е резултат преди реванша в Словения.

Хубавото е, че Петев напипа верния състав и не е трудно да се предположи, че ще разчита на тези, които започнаха при разгрома срещу Балкани. Сред тези 11 разградските орли държат солиден коз за успех, и това са тримата полузащитници Якуб Пьотровски, Клод Гонсалвеш и Доминик Янков.

Те се намират в страхотна форма и срещу косоварите бяха еднакво полезни в двете фази на играта, като имат огромна заслуга за изразителната победа. Така тримата потвърдиха по убедителен начин това, което обичат да казват футболните хора: Кажи ми кои са халфовете ти, за да ти кажа какъв е отборът ти.

Ако въпросните играчи имат ден и днес, за Лудогорец нещата биха станали значително по-лесни.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.