50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ивайло Петев може да изведе Лудогорец срещу Черно море

0
Ивайло Петев
Снимка: lap.bg

Ивайло Петев може да изведе Лудогорец срещу Черно море още в неделя в Разград. Той ще се завърне като треньор на „орлите“, след като смяната на Анте Шимунджа изглежда неизбежна. Под ръководството на словенския специалист шампионът загуби 5 точки в последните си два пролетни мача, в които не отбеляза гол и изостава на 4 пункта от лидера ЦСКА.

Петев вече е наел фирма, която да освежи апартамента му в Разград, с който той разполага от първия си престой в клуба, докато очаква назначението му да бъде обявено официално от ръководството. Той води Лудогорец в периода 2010/2013 и спечели първите две шампионски титли в историята на тима. След загубата от Слован с 1:2 в Словакия в Шампионска лига през 2013 година обаче специалистът бе сменен от Стойчо Стоев.

Петев има отлична представа за отбора на Лудогорец, тъй като последи зимната му подготовка в Турция и изгледа контролата с Цървена Звезда заедно със собственика Кирил Домусчиев.

Ивайло Петев е третият треньор, който ще получи възможност да води Лудогорец за втори път след Стоев и Георги Дерменджиев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.