ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Sesame е сигурен в победата на Италия в ключовия сблъсък срещу Украйна

0
Северна Македония - Италия
Снимка: БТА / BTA

Квалификациите за UEFA EURO 2024 навлязоха в заключителния си етап. Всеки един мач вече е от огромно значение за отборите, които се борят за едно от първите две места в своите групи. Развръзката в една от тях – група „C“ тепърва предстои.

Във вторник, 12.09, един срещу друг се изправят настоящия европейски шампион Италия и Украйна. Срещата е задължителна за „Скуадра адзура“, които към момента заемат третата позиция с три точки по-малко именно от украинците, които заемат втората позиция. Букмейкърът Sesame дава сериозно предимство на италианците с коефициент от 1.53, докато този за източноевропейската страна е 7.40. Ставката за хикс е определена на 4.45. Важно е да се отбележи, че Италия е с два мача по-малко, след като имаше ангажименти във финалите на турнира Лига на нациите.

Украинците взеха важна точка в домакинството си на Англия преди три дни, докато Италия се провали в Скопие срещу Северна Македония и завърши наравно 1:1. За да направите залог е нужна само бърза Sesame регистрация, след която може да се възползвате от бонусите както за този мач и за още много спортни събития в платформата. Така този двубой се очертава задължителен за печелене от страна на момчетата на Лучано Спалети, който ще преследва първия си успех начело на „скуадра адзура“.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sesame отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.