Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Италианската полиция иззе телефони и таблети на Дзаниоло и Тонали

0
николо дзаниоло
Снимка: БТА

С пълна сила продължава разследването на италианската прокуратура за незаконни залози, в което бяха намесени италианските национали Николо Дзаниоло и Сандро Тонали. Вчера италианската полиция нахлу в подготвителния лагер на националния отбор и играчите на Астън Вила и Нюкасъл бяха освободени, за да могат да съдействат на разследващите органи.

Днес италианските медии излязоха с информация, че полицията е иззела телефони и таблети на двамата играчи, за да ги претърси щателно. Според „Гадзета дело Спорт“, полицията и прокуратурата смятат, че става въпрос за организирана престъпна гупа и че не е изключено в хода на разследването да излязат имена и на други професионални футболисти.

андреа тонали

Хазартът в Италия не е престъпление и залагането не е забранено, дори и за футболист, стига той да залага в законни сайтове и не на спорта, който практикува – в този случай футбол. Само преди няколко дни стана ясно, че юношата на Ювентус Николо Фаджоли, също е сред заподозрените в нелегални залагания. Ръководител на разследването е Мануела Педрота, заместник-прокурор в Торино, Група 7 Тероризъм и нарушаване на обществения ред. Тя е на 56 години и се занимава с борбата с мафията и организираната престъпност.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.