ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Испания е непоклатим фаворит срещу Шотландия, казва Sportingwin

0
Испания
БТА

Испания и Шотландия подновяват битката за класиране на Европейското първенство догодина. Континенталният форум през 2024 е в Германия. Двубоят между „Ла Фурия“ и „гайдарите“ е от група А на квалификациите и е с начален час 21:45 в четвъртък вечер.

Испания се нуждае от задължителна победа, ако иска да е в борбата за първото място при сегашното си изоставане от шест точки. Букмейкърът Спортингуин оценява победа на иберийците на 1.29. Успех за лидера в групата Шотландия е 9.80, а равенството е оценено на 5.30. Може да се възползвате от sportingwin bonus, за да заложите на този двубой.

Шотландия е с пет победи от пет мача и оглавява група А. Испания, европейски шампион от 2008 и 2012 година, както и полуфиналист от предишното Европейско, е с 9 точки, но и мач по-малко.

*Коефициентите се променят до началото на мача!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.