ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Интер взе втора победа в Шампионска лига

0
Алексис Санчес
Снимка: Twitter, Inter MIlan

Финалистът от миналия сезон в Шампионска лига Интер надделя срещу Ред Бул (Залцбург) с 2:1 у дома в среща от Група „D“ на най-комерсиалния турнир и вече има 7 точки от 3 мача. Алексис Санчес изведе „нерадзурите“ напред в 19-ата минута, но в 57-ата Оскар Глох изравни. Хакан Чалханоолу върна аванса на домакините от дузпа в 64-тата минута.

Този резултат се запази до края, с което италианците направиха важна крачка към евентуалното си продължаване напред. След две седмици двата отбора ще се срещнат отново, но в Залцбург. В другата среща от групата Бенфика и Реал Сосиедад играят в момента в Лисабон.

Иначе Интер излезе напред в резултата с първия си точен удар, а гола на Санчес бе първи за него, откакто се завърна в клуба. В 56-ата минута Аугусто пропусна да удвои, след като от добра позиция не успя да улучи вратата, а минута по-късно гостите изравниха.

Отговорът на Интер обаче бе светкавичен и след като съдията посочи бялата точка за нарушение срещу Фратези, Чалханоолу бе точен и донесе втората победа на своите.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.