ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Интер стъпи накриво в Генуа, Сампдория взе геройска точка

0
Ромелу Лукаку, Сампдория - Интер
БТА

Вицешампионът на Италия Интер не успя да победи Сампдория при визитата си на „Луиджи Ферарис“. „Моряците“ и „нерадзурите“ завършиха при резултат 0:0. Новината е добра както за Наполи, който с този кръг увеличи аванса си на върха на 15 точки, така и за преследвачите на „черно-сините“, които се борят за топ 4.

Момчетата на Симоне Индзаги все пак остават втори с 44 точки. С по 41 са Аталанта, Рома и Милан, а две по-малко има Лацио. Генуезци остават предпоследни с 11 пункта – на 8 от 17-ия Специя.

Интер наложи своето темпо от началото на срещата, а ариергардът на Самп изпитваше сериозни затруднения.

Чалханоглу стреля извън наказателното поле след четвърт час игра, ала топката излезе в аут. Домакините отвърнаха с удар на Микаел Кюизанс, който не затрудни особено Андре Онана.

Следващата възможност се откри пред Лаутаро Мартинес. Аржентинецът обаче не увенча подаването на Дармиан с гол след подаване на Дармиан, но и аржентинецът пропусна.

Сам Ламерс опита технично изпълнение с пета в средата на полувремето, но нямаше как да изненада Онана.

Около четвърт час преди края Чалханоглу опита коварен изстрел, но Аудеро парира. Отново турчинът бе замесен в следващото опасно положение, комбинирайки с Един Джеко. В крайна сметка халфът шутира неточно, което бе и последната реална възможност за попадение.

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.