ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Интер се договори със звезда на Брюж

0
Интер
Снимка: БТА

Интер се разбра с Брюж за трансфера на Таджон Бюканън, обявиха медиите в Италия. Канадското крило ще бъде заместник на контузения Хуан Куадрадо, който ще бъде аут от терените поне още три месеца.

Параметрите на сделката се пазят в конфиденциалност, но според запознати „нерадзурите“ ще платят поне 15 милиона евро, а с бонусите сумата може да нарасне до 20 милиона. Бюканън ще се разпише върху договор до юни 2028 година.

Канадският национал изигра 20 мача от началото на сезона за Брюж, в които се разписа три пъти и даде толкова асистенции. Преди да дойде в Европа игра за Ню Ингланд Революшън от американската МЛС.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.