Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Интер с добър коефициент за победа в Alphawin.bg

0
Интер - Лече
Снимка: БТА / BTA

Лидерът във временното класиране на Серия А Интер гостува днес на тима на Дженоа в среща от 18-ия кръг на италианското първенство. Срещата е сред водещите събития в alphawin.bg за онлайн залози в петък.

Интер има аванс от четири точки на върха в класирането пред Ювентус, а сега ще опита да запази и дори да увеличи преднината си пред „бианконерите“. В alphawin mobile коефициентът за победа на „нерадзурите“ е 1.68.

Интер не успя да спечели последното си гостуване на Дженоа, завършвайки 0:0 през февруари. Сега тимът ще се надява да вкара голове, а след алфауин регистрация може да се потърси пазар за над 2,5 гола в мача при коефициент 2.30.

*Коефициентите могат да търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.