ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Интер обърна Кремонезе и се изкачи до второ място

0
интер кремонезе
Снимка: БТА

Отборът на Интер се завърна на пътя на победите в Италия, след като загуби домакинството си на Емполи в началото на седмицата. „Нерадзурите“ спечелиха визитата си на последния в класирането Кремонезе с 2:1 в мач от 20-и кръг на Серия „А“.

Играчите на Давиде Балардини откриха резултата в 11-ата минута с гол на Дейвид Окереке. Само 10 минути по-късно гостите изравниха чрез Лаутаро Мартинес. Именно аржентинският нападател донесе победата на своя тим в 65-ата минута, вкарвайки втория си гол в срещата след асистенция на Един Джеко.

Играчите на Симоне Индзаги се изкачиха до второто място в класирането с 40 точки, на 10 от Наполи, но и с мач повече. Кремонезе остава на последното 20-о място с едва 8 точки.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.