ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Inbet вярва, че България този път ще бие Литва

0
българия сърбия
Снимка: lap.bg

Националният отбор по футбол на България излиза днес срещу тима на Литва в мач от квалификациите за Евро 2024. Според inbet bulgaria „лъвовете“ са фаворити. Дали обаче ще бъде така и на терена?

България не успя да победи Литва в първата среща между двата отбора, завършвайки при резултат 1:1. Сега обаче „трикольорите“ са домакини, а ставката в inbet мобилно приложение за победа на България е 1.60.

Букмейкърът дава коефициент 4.15 за равенство и коефициент 6.75 за победа на Литва, като и трите коефициента са с 0% марж. Наличен е и inbet bonus без депозит, както и други промоционални оферти.

*Коефициентите може да търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.