ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Inbet вижда Милан като аутсайдер в дома на ПСЖ

0
Милан - Лацио
Снимка: БТА / BTA

Гвоздеят на програмата на Шампионска лига в сряда вечер противопоставя отборите на Пари Сен Жермен и Милан. Според коефициентите в inbet online „росонерите“ са аутсайдер. В такъв сблъсък обаче всичко е възможно.

ПСЖ се раздели с двете си големи звезди Лионел Меси и Неймар през лятото, а сега все още е в търсене на най-добрата си версия без тях. За победа на парижани срещу Милан в inbet app коефициентът е 1.77.

Милан пък стартира силно новия сезон в Серия А, и макар да загуби от Ювентус в последния кръг, демонстрира доста добра игра. Равенството за мача с ПСЖ се котира на 3.95, а за победа на италианците ставката е 4.50.

*Коефициентите могат да търпят промени.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.