Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Inbet вижда изявен фаворит в дербито на „железничарите“

0
ЦСКА Локомотив Пловдив

Тази вечер отборите на Локомотив Пловдив и Локомотив София се захапват в дербито на „железничарите“ от 17-ия кръг в efbet Лига. Според ставките в inbet online обаче в това дерби има един изявен фаворит за победата.

Това разбира се е тимът на Локомотив Пловдив, който се представя невероятно през настоящия сезон. „Смърфовете“ дълго време оглавяваха класирането и продължават да са сред водещите отбори в първенството.

Коефициентът за победа на Локо Пловдив в мача срещу Локо София е 1.47, като залог на този пазар може да се направи след инбет регистрация, която става за няколко минути. Равенството се оценява на 4.50, а победа за Локо Сф – на 7.50.

Двубоят е с начален час 17:30 и ще бъде излъчен пряко в ефира на Диема Спорт.

*Коефициентите могат да търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.