Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Inbet очаква Ливърпул пак да отнесе Спарта Прага

0
Върджил ван Дайк
Снимка: БТА

Английският колос Ливърпул приема чешкия Спарта Прага в реванш от турнира Лига Европа. Сблъсъкът е в четвъртък (14 март) от 22:00 часа. Британците спечелиха първата среща с категоричното 5:1 и сега съперникът ще играе единствено за своята чест.

Макар и да се очаква Юрген Клоп да пусне голяма част от младежите, букмейкърските къщи отново фаворизират силно мърсисайдци. Коефициентът за победа на Ливърпул в inbet online е 1.30. Равенството е оценено на 6:00. Победа за гостите е със ставка 8.00.

Домакините ще са в експериментален състав. Те натрупаха умора след тежкото дерби с Манчестър Сити (1:1) през уикенда и предхождащите го двубои. В неделя пък гостуват на Манчестър Юнайтед за ФА Къп. Клоп със сигурност ще подходи и с нужния респект към Спарта, оставяйки няколко играчи от първия състав.

За чехите този мач би могъл да се приеме и като реклама. Именно в такива срещи се раждат звезди. Всеки футболист на клуба от Прага е наясно, че ще играе на най-голямата възможна сцена и такъв шанс се сграбчва веднъж в живота.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.