ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Inbet очаква безпроблемна победа за Лудогорец срещу Славия

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Българският шампион Лудогорец излиза в неделя срещу тима на Славия в мач от Първа лига. Според коефициентите в инбет казино разградчани няма да имат проблеми да спечелят. Дали столичани са на същото мнение?

Лудогорец и през този сезон ще се бори да спечели титлата на България, и то за 13-ти пореден път. Тимът обаче има сериозна конкуренция в лицето на ЦСКА. Затова и „зелените“ се нуждаят от победа във всеки мач.

За предстоящия мач на „Хювефарма Арена“ в Разград inbet app дава 1.18 коефициент за победа на Лудогорец, 8.00 коефициент за равенство и 15.00 коефициент за победа на Славия.

*Коефициентите могат да търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.