ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Inbet не вярва, че България може да бие Унгария

0
България - Черна гора
LAP

България гостува тази вечер на Унгария във втория си мач от квалификациите за Евро 2024. „Лъвовете“ обаче влизат като абсолютен аутсайдер в срещата, като inbet bg дава 8.65 коефициент за победа на възпитаниците на Младен Кръстаич. В същото време ставката за победа на Унгария е 1.51, а за равенство – 4.40.

Националният ни отбор загуби от Черна гора като домакин, а сега ще има трудната задача да измъкне нещо срещу един от фаворитите в групата Унгария, който ще има подкрепата на 65 000 фенове. Кръстаич няма да може да разчита и на двама важни играчи в отбрана – Антон Недялков и Петко Христов.

Предвид колебливата игра на „лъвовете“ и съществените липси не е изключено Унгария да стигне до успех и с разгромен резултат. Срещу Черна гора само добрите намеси на Даниел Наумов предотвратиха повече попадения във вратата на България. С инбет бонус може да се играе и на голове под/над, като ставката за над 2,5 гола в мача е 2.15.

*Коефициентите на букмейкъра могат да търпят промени.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.