ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Inbet не вижда как Челси може да обърне Реал Мадрид

0
Челси
БТА / BTA

Вторник вечер ще се окаже последна в тазгодишното издание на Шампионска лига за един измежду Челси и Реал Мадрид. И по-логично изглежда това да бъдат „сините“ от Лондон, които загубиха първата среща с 0:2 на „Бернабеу“.

Не е изненада, че Inbet смята Реал за абсолютен фаворит – както за класиране към 1/2-финалите, така и за победа на „Стамфорд Бридж“. Ставката за „белите“ да се класират е 1.08, а за победа – 2.56.

За чудо от Челси и класиране за полуфиналите букмейкърът предлага 7.50 коефициент, докато само за победа ставката е 2.93. За този мач са налични и различни inbet бонус оферти, които могат да направят залозите още по-интересни.

Челси загуби последния си мач – домакинство на Брайтън, а след мача Франк Лампард заяви, че на отбора му липсват основни елементи на футбола. Могат ли „сините“ да ги открият тази вечер, предстои да разберем.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.