ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Inbet: Локо Пловдив трябва да спре пропадането срещу Пирин

0
Локомотив Пловдив
Снимка: lap.bg

Отборът на Локомотив Пловдив не се намира в добра форма в последно време, като загуби последните си две срещи от шампоната. Според коефициентите в inbet bg обаче е дошло време „смърфовете“ да се завърнат към победите.

В последния кръг от първия полусезон момчетата на Александър Томаш посрещат Пирин Благоевград, който е 14-и в класирането. След inbet app download играчите могат да залагат на 1.50 коефициент за победа на Локо.

Пирин също няма победа в последните си два мача и ще бъде мотивиран да завърши положително есенния дял от сезона. С инбет бонус могат да се потърсят различни пазари и коефициенти за срещата от Първа лига.

*Коефициентите могат да търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.