ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Inbet избра фаворита си за битката Уелс – Финландия

0
Лука Модрич, Кийфър Муур, Уелс - Хърватия
Снимка: БТА

Уелс и Финлания ще спорят за участие във финалния плейоф по пътя към ЕВРО 2024 в Германия. Мачът е в четвъртък (21 март) от 21:45 часа българско време. Ще се играе на „Кардиф Стейдиъм“ в уелската столица.

Домакинският фактор е една от причините букмейкърите да фаворизират „драконите“. Победа за тях е оценена на 1.94 в инбет онлайн и изглежда напълно логична. Коефициентът за равенство е 3.50. Ставката за успех на финландците е 4.90.

Уелс не успя да се класира, след като попадна в много трудна група с Хърватия и Турция. Надеждата обаче е жива предвид факта, че отборът е на само 180 минути от подпечатан билет за Европейското първенство.

Звездата на гостите Теему Пуки, който е голмайстор на страната за всички времена, ще се опита да изведе нацията до второ участие на голям форум. Финландия игра на ЕВРО 2020, което беше историческо постижение.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.