Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Inbet дава солиден коефициент за победа на Челси над Уулвс

0
Челси
Снимка: БТА

Английският гранд Челси гостува на Уулвърхямптън в неделя в среща от 18-ия кръг на Висшата лига. В казино инбет могат да бъдат открити отлични спортни пазари и коефициенти за тази среща.

Челси не се намира в най-доброто си състояние през този сезон, като тимът е едва 10-и в подреждането с 22 точки. Затова и inbet app дава отличен коефициент от 2.02 за победа на „сините“.

Уулвс пък се нарежда на 13-о място с 19 точки и ще иска да вземе нещо от лондонския си опонент. С инбет бонус megaboost може да се потърси пазар за първи гол преди 15-а минута, който е с увеличена ставка 3.40.

*Коефициентите могат да търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.