ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Имобиле отново вдигна Рим във въздуха

0
чиро имобиле лацио
Снимка: БТА

Лацио постигна първа домакинска победа в тазгодишното издание на Шампионска лига. „Римските орли“ победиха гостуващия тим на Фейенорд с 1:0 в мач от 4-ти кръг на Група „Е“.

Препълнените трибуни на „Стадио Олимпико“ със сигурност помогнаха на домакините, които чуденсо успяха да неутралзиират най-опасната част от играта на шампиона на Нидерландия – бързите контраатаки по крилата.

чиро имобиле лацио

Единственото попадение в мача отбеляза любимеца на светлосинята част на италианската столица – Чиро Имобиле. 33-годишният национал на страната си и капитан на Лацио засече подаване на Фелипе Андерсон в продължението на първото полувреме.

През второто полувреме играчите на Арне Слот бяха тотални господари на терена и само чудесните намеси на защитата и на Иван Проведел запазиха преднината на Лацио.

лацио фейенорд

Възпитаниците на Маурицио Сари заемат второ място в групата със 7 точки, докато нидерландският тим е на трета позиция с точка по-малко.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.