Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Имаше ли засада при гола на Лудогорец?

0
Лудогорец
LAP.bg

Лудогорец победи Хебър с 3:1 в Пазарджик, но успехът на разградчани дойде много трудно. Буквално до последните секунди те водеха с 2:1 и отбелязаха на празна врата, след като стражът на домакините влезе в стил „всичко или нищо“ в противниковото наказателно поле.

Още при първото попадение на разградчани обаче останаха сериозни съмнения за засада. Малко след него Хебър също вкара, но няма как да се мисли какво би станало, ако пазарджиклии водеха в резултата и се бяха прибрали удобно в своето поле.

Оставяме на всеки сам да прецени дали имаше засада при атаката на Лудогорец за първия гол. Интересно защо е избрана възможно най-далечната камера и изобщо правилно ли е начертана линията:

Лудогорец засада

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.