Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Всичко е ясно: Неймар ще играе в Саудитска Арабия

0
Чонбук Хюндай Моторс - Пари Сен Жермен
БТА / BTA

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар може да се счита за сигурно ново попълнение на саудитския Ал Хилал. L’Équipe твърди, че в понеделник сутрин двата клуба са постигнали споразумение за трансфера на 31-годишния футболист, като самият играч вече е договорил и личните си условията. Бразилецът ще подпише двугодишен договор в държавата от Персийския залив на обща стойност 160 милиона евро.

Трансферният гуру Фабрицио Романо потвърждава, че документите вече са одобрени от всички участващи страни. Неймар ще пътува до Саудитска Арабия тази седмица, за да подпише соя договор и ще носи фланелка с номер „10“. ПСЖ пък ще получи малко по-малко от 100 милиона евро за трансфера на бразилеца, който още днес ще премине медицинските прегледи.

В базирания в Рияд клуб той ще играе заедно с Калиду Кулибали, Рубен Невеш и бившето крило на Бордо – Малком. L’Équipe обаче съобщава за интересна подробност. Неймар би искал да се върне в Европа след един или два сезона в Саудитска Арабия, тъй като се стреми да участва на Световното първенство през 2026-а година.

Бившият играч на Барселона си тръгва от „Парк де Пренс“ след шестгодишен престой, в който спечели пет титли в Лига 1 и отбеляза 118 гола. Той обаче така и не успя да помогне на парижани в голямата им цел да спечелят Шампионската лига. Влияние оказаха също честите му и дългосрочни контузии.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.