ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Има нова дата за боксовия спектакъл Фюри – Усик

0
тайсън фюри олександър усик
twitter.com/NoSmokeSport

Дългоочакваният боксов сблъсък между Тайсън Фюри и Олександър Усик ще се състои в края на февруари 2024 година. Това разкри промоутърът на украинския боксьор Олександър Красюк.

Датата вече е ясна, но ще бъде обявена официално през следващата седмица. Тя обаче със сигурност ще бъде в края на февруари, разкри Красюк.

Той коментира и защо е отпаднала датата 23 декември за боксовия мач. Причината е мачът с Франсис Нгану, който се оказа по-тежък от очакваното за Фюри.

„Защо се отложи мачът? Датата в договора беше 23 декември. Е, това е въпрос на здрав разум. Ако един боец не е готов да действа, не можеш да го накараш“, заяви Красюк.

„Можеш да подадеш иск, можеш да спориш, можеш да правиш каквото си искаш, но ако един боец не е готов да се бие, нищо няма да го принуди.

Затова предпочитаме да останем гъвкави. Вече се договорихме за нова дата и ще я обявим следващата седмица. Да се надяваме на това, разбира се“, добави още той.

„Дали ще бъде в края на февруари? Да, ще бъде“, категоричен бе Красюк.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.