ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Илиян Стоянов: Крайно време е феновете да изметат шефовете в БФС

0
Илиян Стоянов Коловати
СНимка: LAP.bg

Легендата на Левски – Илиян Стоянов, не е доволен от ситуацията в българския футбол, като според него той се води еднолично и е крайно време управниците от БФС да си тръгнат.

Стоянов заяви пред „Актуално студио Дерби“, че и малкото уважение към шефовете на Футболния съюз не е останало, а на тяхно място трябва да дойдат млади и образовани хора, които милеят за футбола и не крадат.

„Тези хора може би искат да мине някаква давност, за да не ги преследват след това за злоупотреби. Най-вероятно това е причината. Но такъв срам в българския футбол не е имало никога. Ние копаем дъното. Радват ли се на това управление хората в България?Хората трябва да ги изметат! Крайно време е!“, заяви Стоянов, който от години развива успешно академия в Япония, където игра в края на кариерата си.

Стоянов се съгласи с думите на Милко Георгиев, че трябва млади български футболисти да играят. Някогашният бранител обаче желае това да е практиката за трима-четирима младоци, които да играят по поне 70 минути.

„Не се работи с юношите. Но трябва да има и треньори с топки, които да налагат млади играчи. А на наставниците да са страхливци и да слушат президентите и мениджърите“, завърши някогашният национал на България.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.