50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Илия Груев-младши: Ще търсим позитивен резултат

0
Илия Груев
LAP.bg

Халфът на българския национален отбор – Илия Груев заяви преди утрешното гостуване на Унгария от квалификциите за ЕВРО 2024, че той и неговите съотборници желаят да се реваншират за загубата от Черна гора. Двубоят е утре (27 март) от 21:45ч. българско време на ст. „Ференц Пушкаш“ в Будапеща.

„Унгария има добри футболисти, които имат чудесна тактическа подготовка“, заяви в унгарската столица играчът на Вердер Бремен.

„Това е най-добрият съперник в нашите пет мача до момента. Собослай е много добър футболист, много е класен. Трябва да внимаваме с ударите му отдалеч, той ги умее. Вили Орбан от РБ Лайпциг и Роланд Салай от Фрайбург също са много добри играчи. Но ние ще се опитаме да играем нашия футбол и да не мислим за тях“, сподели 22-годишният полузащитник.

„Жалко, че паднахме в първия мач. Разочарованието е голямо, защото заслужавахме поне точка. Утре е важно да покажем добра игра, но най-важното е крайният резултат. Пълният стадион не ме притеснява, в Германия също са пълни, знам каква е атмосферата. Знам, че ще ни атакуват по-високо, но това са моменти, в които не бива да се допуска гол, първите 10-15 минути са важните. И е важно да не се гледат феновете, а да се концентрираш върху играта“, добави Груев-младши.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.