ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Илиев: Със сигурност ще стане интересен мач с Лудогорец

0
Илиан Илиев
Снимка: lap.bg

Старши треньорът на Черно море – Илиан Илиев, не е доволен от загубата на неговите възпитаници при гостуването на Локомотив Пловдив (1:2). Мачът на стадиона в парк „Лаута“ беше решен в последните минути.

„Естествено, че съжаляваме за точката. През първото стояхме по-добре. Локомотив през второто вкара рано гол и се прибра. За мен дузпата е голяма глупост – самото посягане, как стигнаха до ситуацията, разиграването в нашата половина… Но знаем, че Митко Илиев използва такива ситуации“, Илиев сподели след края на срещата.

„Със сигурност ще стане интересен мач с Лудогорец, особено ако има залог за титлата, а и не само“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.