ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Илич: Преди сезона никой не вярваше, че можем да спрем Лудогорец

0
Саша Илич, ЦСКА
LAP.bg

Наставникът на ЦСКА Саша Илич говори пред сръбската медия Sport Klub преди мача с Лудогорец. Той напомни, че преди началото на сезона никой не е вярвал, че „червените“ могат да детронират Лудогорец.

„Преди началото на сезона никой не мислеше, че можем да ги детронираме. Това е отбор, който постоянно е първи. Имат най-добрата организация, фантастични резултати в Европа, най-големия бюджет, качествени футболисти“, каза Илич.

„Всички ние в Сърбия знаем какви традиции има ЦСКА – това е най-титулуваният клуб в България, това е отбор, който има паметни резултати в европейските клубни турнири през историята си. Но настоящото е различно.

За 11 поредни години Лудогорец е шампион в България. Не обещахме нищо, когаот пристигнахме, нито сме имали някакъв ултиматум от собствениците“, добави още Илич.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.