Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Големи главоболия за Саша Илич преди Сепси

0
Саша Илич
LAP.bg

Сериозни проблеми застигнаха старши треньора на ЦСКА – Саша Илич, преди първия сблъсък с румънския Сепси от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите. Мачът е този четвъртък, 27.07, от 20:00 часа на стадион „Българска армя“.

Един от най-опитните в състава на „червените“ – Амос Юга, почти сигурно е аут за първия мач с румънците. Той изпита болежки в края на първата част в шампионатния двубой срещу Крумовград (1:0) и беше заменен още но почивката от Станислав Шопов.

„Тема Спорт“ пише, че освен принудителната смяна, Юга не е взел участие и в последните тренировки на ЦСКА. Не е ясно дали ще се включи и в днешното занимание, като 30-годишният футболист ще премине допълнителни медицински прегледи, които да установят травмата му, но шансовете му за първия двубой със Сепси не са големи.

Под въпрос за предстоящия сблъсък е и защитникът Енес Махмутович, който също напусна игра принудително срещу Крумовград още в 33-ата минута. Националът на Люксембург се хвана за бедрото и бе заменен от новото попълнение Браян Кордоба. Защитникът участва във вчерашната лека тренировка, но все още не е ясно на какви натоварвания ще може да се подложи днес. Надеждите в Борисовата градина са, че Юга щебъде готов за реванша с румънците, който е на 3 август.

Все пак Юга и Махмутович ще попаднат в списъка на Саша Илич за предстоящите двубои със Сепси, като днес „армейците“ ще изпратят до УЕФА футболистите си за картотекиране. В групата за мачовете от евротурнирите могат да намерят място до 23-ма футболисти, включително и трима вратари, като срещу румънците в четвъртък за първи път всички нови попълнения на ЦСКА ще са част от тимовия лист.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.