ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Илиана Раева сезира всички висши институции в България

0
Наско Сираков, Илиана Раева
LAP.bg

Председателката на БФХГ – Илиана Раева, излезе с открито писмо до президента Румен Радев, прокуратурата, министъра на вътрешните работи и всички политици, в което ги моли за помощ заради словесна атака на известния фен на Левски – Любомир Костадинов по прякор Младежа.

Към писмото си Раева е прикачила и скрийншот от Фейсбук профила на Костадинов, на който той е написал „Смърт за Раев“. Под Раев се има предвид Наско Сираков – мажоритарният собственик на Левски и съпруг на Илиана Раева.

Бившата гимнастичка пише, че е омерзена, но и силно обезпокоена за себе си и дъщерите си. По думите на Раева Костадинов системно обижда и унижава семейството ѝ, а някой му дава увереност да се чувства безнаказан.

„Вчера, след победата на “Левски” в Скопие, буквално минути след успеха, е написано публично ужасното послание към Наско Сираков, наричан от известно време Раев от същия индивид, което гласи „Смърт за Раев“. В коментар под написаното, съмишленик на същия добавя: “И за момичетата му”, отчита Илиана Раева в писмото си до институциите, публикувано в една от големите групи с фенове на Левски в социалните мрежи.

„Във всяка цивилизована, правова, европейска държава този човек вече щеше да е задържан, както и другият, заплашил мен и дъщерите ми със смърт. Непонятно ми е как някои медии дори показваха като новини на страниците си отвратителните постове на на този… не знам как точно да го определя. Да се толерира подобно поведение е тема за сериозен размисъл. Духът ми се бунтува“, продължи Раева, питайки кой дава гласност и увереност на Младежа „безнаказано и уверено да малтретира“ семейството ѝ.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.