50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Илиана Раева обмисля оттегляне от художествената гимнастика

0
Илиана Раева
БТА

Илиана Раева обмисля да се оттегли от художествената гимнастика. Това признание направи самата тя в пространно интервю пред „Нова“.

Раева заяви, че като ръководител е правила много компромиси и е нарушавала принципите си, но вярва, че това е било за добро. Тя сподели и възхищението си от Невяна Владинова, която е неин заместник. Съпругата на Наско Сираков сподели, че Владинова е любознателна

Раева не е взела окончателно решение, но добави, че вижда добро бъдеще в младите, които могат да я заместят, когато си тръгне. На 15 март тя ще навърши 60 години.

„На мен ми минава мисълта да се откажа. Наистина ми минава мисълта и усетих такъв страх – да се откажа и какво би се случило. Защото първо незаменими хора няма. Ние сме си говорили с треньорите и с хората от администрацията на БФХГ. Аз не мога безкрайно да се занимавам и да правя това. И за това работя в тази посока – всеки да се появява и да поема по своя път. Ето сега младите изключително добре се развиват“, каза Раева.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.