ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Илиан Илиев с тънък коментар за националния отбор

0
Илиан Илиев
Снимка: LAP.bg

Старши треньорът на Черно море – Илиан Илиев, направи кратък коментар на пресконференцията си след загубата с 0:1 от Левски относно информациите, че ще поема националния отбор на България. Както е известно, в четвъртък, Изпълкомът на БФС се очаква да гласува освобождението на Кръстаич, като почти сигурно неговото място ще заеме българин. Илиев обаче заяви, че в този момент няма да е добре за него и отбора да напусне варненци.

Фаворит се смята именно наставникът на „моряците“, а сред останалите спрягани имена са Станимир Стоилов и Димитър Димитров-Херо, които едва ли обаче ще заемат поста. Има вариант и техническият директор на БФС – Георги Иванов, да довърши европейските квалификации през ноември. 

„Нищо не мога да ви кажа в момента. Все още си има действащ треньор. Нормално е да се спрягат не само моето, но и имената на други треньори. Аз не мога да коментирам, чувствам се добре във Варна и в този момент да си тръгна няма да е добре за отбора, а и за мен“, заяви Илиан Илиев.

„Имах две предложения даже предната седмица, но няма как да оставя отбора“, допълни опитният специалист.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.