Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Илиан Илиев намекна за националния: Водят се разговори (ВИДЕО)

0
Илиан Илиев
Снимка: LAP.bg

Старши треньорът на Черно море – Илиан Илиев, остана доволен от победата на неговия отбор с 2:1 над Пирин Благоевград след обрат. Той призна, че води преговори с Българския футболен съюз да застане начело на националния отбор, след като Младен Кръстаич бе освободен по-рано днес. Той обаче допълни, че ще продължи да води „моряците“ до края на сезона.

„Ключовото е, че си вкарал тези ситуации, които си създал. Мисля, че Пирин с поведението не заслужаваха да загубят. Прибраха се последните минути, но последните няколко мача показват, че са доста израснали и показаха страхотен преход от защита в атака. Първото полувреме имахме повече ситуации. Отсъстваха ни важни играчи. Ключовото е, че вкарахме головете. В някои ситуации имахме късмет“, започна Илиев.

Илиан Илиев

„Не мисля, че е от подценяване. Ние бяхме по-тромави, по-тежки. Пирин показа и срещу ЦСКА, че е отбор не за подценяване. В предни първенства точно такива мачове ни спъваха. Надявам се друг път в такива мачове да не се повтаря. Губехме средата на терена и трябваше да направим промени. Щом взехме три точки, в който не показахме най-доброто от себе си”, каза още специалистът, който коментира и темата с националния отбор.

„Ако има нещо ще се разбере в следващите дни. Водят разговори и продължават. Важното е, че в момента съм треньор на Черно море, ако ръководството иска, до края на първенството”, завърши Илиев.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.