Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Илиан Илиев: Пазя контакт с хора от Локомотив Пловдив, но сега сме противници

0
Илиан Илиев
LAP.bg

Наставникът на Черно море – Илиан Илиев, даде мнението си преди мача с Локомотив Пловдив. Треньор номер едно на България за 2021-ва година сподели, че е наясно колко труден ще бъде двубоят с пловдивските „железничари“.

Той няма да може да разчита на Александър Василев, който също има престой на „Лаута“, както и на играещия много силно през пролетта Алекс Фернандес. Колегата му начело на „черно-белите“ – Александър Томаш, ще може да разчита на всичко най-добро от своя състав.

 „Освен тях и други момчета имат проблеми. Според състоянието им в деня на срещата ще преценяваме на кого може да разчитаме. Иначе Локомотив е сериозен съперник и сме наясно, че ни очаква труден мач. Още пазя контакт с някои хора от клуба, но сега ще сме противници”, коментира Илиан Илиев пред „Мач Телеграф”.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.