ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Илиан Илиев и братята Ел Маестро узнаха наказанията си

0
Илиан Илиев
Снимка: lap.bg

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев е с лишени права за един мач и ще трябва да плати глоба от 600 лева. Националният селекционер беше изгонен с червен картон от съдията Ивайло Стоянов при победата с 2:1 над Етър във Велико Търново. Така той ще пропусне домакинството на Славия от последния кръг преди зимната пауза.

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз санкционира с по 800 лева старши треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро и неговия брат и помощник Никон. Те получиха жълти картони при равенството със Славия (1:1) на „Александър Шаламанов“.

Ето и всички играчи със спрени състезателни права за една среща след изминалия кръг:

– Умар Сако, Янис Карабельов, Владимир Николов, Тибо Вион, Георги Вълчев, Генадий Ганев, Мазир Сула, Андрей Йорданов.

Нестор Ел Маестро

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.