Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Играл на Мондиал 1986: Дайте 3-4 години на Кръстаич

0
Младен Кръстаич
LAP.bg

Участникът на Мондиал 1986 с България Атанас Пашев призова да се даде време и спокойствие на Младен Кръстаич да работи с националния отбор. Той смята, че сърбинът работи в правилната посока, но му трябват 3-4 години, за да изгради отбор.

„Ако сега тимът ни не може да се противопостави на по-класните отбори, ще чакаме следващите квалификации. Нужно е и малко търпение. Да се изгради някакъв план с този треньор – в продължение на 3-4 години. Не можем да гоним селекционерите през 3 месеца. Да му се даде възможност да си наложи и стила на игра“, каза Пашев пред Sportlive.bg.

„Крайно време беше да се започне подмладяването в отбора. Кръстаич върви в правилната посока. Играем срещу отбори, чиито футболисти са с по 70-80 мача за националните си тимове, а нашите момчета са с по 2 мача“, добави още легендата на Ботев Пловдив.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.